top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Als uitlaten een uitje mag zijn..!

Ben en Tanja..

About Me
HOME

Mijn naam is Tanja Witkamp en Ik woon samen met mijn man Ben al heel wat jaren met veel plezier in Vierpolders. Hier wonen wij met onze 3 herplaatshondjes, konijnen, kippen, eenden, duiven en een gezellige volière met tropische vogeltjes. De liefde voor dieren zat er bij mij al vroeg in. Je kan zeggen dat ik letterlijk ben opgegroeid tussen dieren. Het was dan ook een logische volgende stap om de opleiding Dierenverzorging aan het Holland College te volgen in Maasland. Waarbij ik 3 jaar met veel plezier stage heb gelopen op een kinderboerderij. Hier heb ik in 3 jaar mijn opleiding succesvol afgerond. Daarna kwam ik bij toeval in de tuinbouw terecht en ben daar een aantal jaren ook met veel plezier werkzaam in geweest.

 

In mijn vrije tijd echter, ben ik altijd bezig gebleven met de verzorging van dieren en  uitlaten van honden van vrienden, kennissen en familie. Logisch gevolg was dan ook dat ik mijn baan in de tuinbouw heb  verlaten, toen ik kon gaan werken  bij Frederike van All4animals in de uitlaatservice, dierenverzorging en hondenopvang. Ik wist het gelijk, dit is mijn droombaan. Doen waar mijn hele hart en ziel ligt! Ik heb dan ook met heel veel plezier bij Frederike gewerkt en enorm veel praktijkervaring opgedaan.

 

Toen zij besloot te stoppen met de uitlaatservice en ze mij vroeg om dit over te nemen, hebben Ben en ik geen moment getwijfeld. Ik ben onder een andere naam verder gegaan, maar wel met het vertrouwde en bestaande klantenbestand.

 

Ik dank u alvast voor uw interesse in de geboden services

en hoop u en uw huisdieren als ( nieuwe ) klant te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Tanja en Ben Witkamp

1.jpg

Uitlaatservice

Book a Walk

-Uw hond zal vanaf het moment van ophalen als vorst behandelt worden. We rijden in een bus met ruime  luxe kennels voorzien van een lekkere dikke vloerbedekking. Deze vloerbedekking wordt zeer regelmatig gereinigd.

-In de zomer maken we gebruik van koelmatten, zodat uw viervoeter het lekker koel heeft tijdens de rit in de bus.

-Ook is er een hondendouche aanwezig, zodat we de honden kunnen afspoelen als ze bijvoorbeeld besluiten om  toch nog even lekker  die modderpoel mee te pakken. Wij gebruiken ook badjassen, die de hond aankrijgt, en hem droogt en warm houdt.

-Wij streven ernaar om de hond schoon en handdoekdroog bij u thuis af te leveren.

-wij lopen minimaal 60 minuten op verschillende locaties waar de honden vrij kunnen rennen en ravotten.

-Doordat wij in kleine groepjes lopen, kunnen wij elke hond de persoonlijke aandacht geven die nodig is.

-De bus beschikt over een EHBO kit geschikt voor huisdieren.

 

Ik sta voor discretie. Er zullen dan ook geen foto's/ video's van uw huisdier in of bij uw huis worden gepost op social media zonder uw nadrukkelijke toestemming. Wij houden ons strikt aan de geldende regels en wetgeving m.b.t privacy. Soms nemen we foto's tijdens het uitlaten. Deze kunnen wel gepost worden op social media. Indien u daar geen behoefte aan heeft kunt u dit aangeven en houden wij daar natuurlijk rekening mee.

 

 

kortom,

Zoals u wellicht weet is een hond een roedeldier. Ze vinden het heerlijk om met elkaar te spelen en te ravotten. Ze spreken immers dezelfde taal, een taal die wij maar een klein beetje doorgronden. Tijdens het uitlaten kunnen de honden heerlijk socialiseren, wat hun gedrag ten gunste beïnvloed, en ze blijven lekker fit. Het is mijn missie om elke hond te geven wat hij/ zij nodig heeft. De basis is dat de hond zich vooral lekker gaat ontspannen en veel plezier beleeft aan de wandeling.

Over onze bus..

Hij is niet te missen. Onze donkerblauwe honden bolide. Hiermee zorgen we dat de red carpet treatment ook tot in de bus wordt doorgevoerd. Van alle gemakken voorzien, en ruim genoeg voor zelfs de grotere hondenrassen. De bus beschikt over een airconditioning systeem, dus is het koel in de zomer en aangenaam in de winter.

De bus is exclusief gemaakt voor hondenvervoer. In ruime, stevig verankerde kennels, worden de honden veilig en gemakkelijk naar de uitlaat locatie gebracht. De bus beschikt verder over een dieren EHBO kit, handdoeken en speciale honden badjassen. En wellicht het belangrijkste, altijd voldoende vers, koel drinkwater. Ook beschikken wij over een hondendouche. Op de buitenzijde staat duidelijk aangegeven dat wij huisdieren vervoeren.

UITLAAT TIJDEN:

Ik hanteer vaste uitlaat tijden. Hieronder staat wanneer ik waar de honden uitlaat. Bij afwijkende weersituaties,( denk hierbij aan een hittegolf of zware sneeuwval ), worden deze tijden aangepast. Daarover zal ik u dan zo spoedig mogelijk informeren.

 

De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag de uitlaatservice vanaf 10:00.

In het weekend rijden wij geen uitlaatservice.

Onze uitlaatservice is momenteel  werkzaam in: Vierpolders, Brielle, Hellevoetsluis en Oostvoorne. Helaas zijn wij wel genoodzaakt om een extra toelage in rekening te brengen als er 1 hond verder uit onze geplande route ligt. Dit geldt niet voor meerdere honden op 1 adres, indien dit het geval blijkt wordt u hierover vooraf bericht.

Vakantieopvang:

Voor de wat kleinere dieren ( zoals, konijnen, cavia's, ratten, muizen, vogels etc ) kan ik thuis vakantieopvang bieden. Dat betekent dat uw huisdier bij ons logeert in een binnen of buitenverblijf, afhankelijk van de thuis situatie. Ik verzorg ieder dier alsof het van mijzelf is, en ze komen in hun "vakantie" niets te kort.

 

Hoe werkt de opvang :

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking. In dat gesprek komen alle facetten naar voren die voor u en mij van belang zijn voor het geven van een goede verzorging. U kunt dan tevens een kijkje nemen bij de verblijven.

 

Klik op de link voor meer info betreffende de vakantie opvang en stuur mij een mail.
Zet wel even in het onderwerp : opvang. U krijgt dan van mij een mailretour met de informatie.

WhatsApp Image 2018-12-16 at 13_08_44.jpeg
TARIEF
opvang
tarif2024.jpg

Tarieven

collagebus.jpg
Contact Me

MEDIA

  • Facebook
  • Instagram

CONTACT ME

Ben en Tanja witkamp

DC Meeslaan 6

Vierpolders

Zuid Holland

mailto:info@tanjahondenservice.nl

Tel: 06-52611858

Dank u. We gaan hier snel mee aan de slag

bottom of page